G. BAŞYİĞİT KILIÇ Et Al. , "Fermente Et Ürünlerinde Fonksiyonel Starter Kültürler ve Probiyotikler," Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , 2007
BAŞYİĞİT KILIÇ, G. Et Al. 2007. Fermente Et Ürünlerinde Fonksiyonel Starter Kültürler ve Probiyotikler. Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi .
BAŞYİĞİT KILIÇ, G., KARAHAN, A. G., & KILIÇ, B., (2007). Fermente Et Ürünlerinde Fonksiyonel Starter Kültürler ve Probiyotikler. Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi .
BAŞYİĞİT KILIÇ, GÜLDEN, Aynur Gül KARAHAN ÇAKMAKÇI, And Birol KILIÇ. "Fermente Et Ürünlerinde Fonksiyonel Starter Kültürler ve Probiyotikler," Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , 2007
BAŞYİĞİT KILIÇ, GÜLDEN B. Et Al. "Fermente Et Ürünlerinde Fonksiyonel Starter Kültürler ve Probiyotikler." Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi , 2007
BAŞYİĞİT KILIÇ, G. KARAHAN, A. G. And KILIÇ, B. (2007) . "Fermente Et Ürünlerinde Fonksiyonel Starter Kültürler ve Probiyotikler." Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi .
@article{article, author={GÜLDEN BAŞYİĞİT KILIÇ Et Al. }, title={Fermente Et Ürünlerinde Fonksiyonel Starter Kültürler ve Probiyotikler}, journal={Türk Hijyen ve Deneysel Biyoloji Dergisi}, year=2007}