Citation Formats
Yeni bitkisel doğal bir antimikrobiyal ve antioksidan Üzüm posası
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. SAĞDIÇ Et Al. , "Yeni bitkisel doğal bir antimikrobiyal ve antioksidan Üzüm posası," GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.9, no.4, pp.78-80, 2005

SAĞDIÇ, O. Et Al. 2005. Yeni bitkisel doğal bir antimikrobiyal ve antioksidan Üzüm posası. GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.9, no.4 , 78-80.

SAĞDIÇ, O., ÖZKAN, G., & GÖKTÜRK BAYDAR, N., (2005). Yeni bitkisel doğal bir antimikrobiyal ve antioksidan Üzüm posası. GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.9, no.4, 78-80.

SAĞDIÇ, OSMAN, Gülcan ÖZKAN, And NİLGÜN GÖKTÜRK BAYDAR. "Yeni bitkisel doğal bir antimikrobiyal ve antioksidan Üzüm posası," GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.9, no.4, 78-80, 2005

SAĞDIÇ, OSMAN Et Al. "Yeni bitkisel doğal bir antimikrobiyal ve antioksidan Üzüm posası." GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.9, no.4, pp.78-80, 2005

SAĞDIÇ, O. ÖZKAN, G. And GÖKTÜRK BAYDAR, N. (2005) . "Yeni bitkisel doğal bir antimikrobiyal ve antioksidan Üzüm posası." GIDA TEKNOLOJİSİ , vol.9, no.4, pp.78-80.

@article{article, author={OSMAN SAĞDIÇ Et Al. }, title={Yeni bitkisel doğal bir antimikrobiyal ve antioksidan Üzüm posası}, journal={GIDA TEKNOLOJİSİ}, year=2005, pages={78-80} }