Citation Formats
Kabak Çekirdeği Fenolik Ekstraktlarının Tereyağının Oksidasyon Stabilitesi Laktik asit Bakteri Sayıları ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. Odabaşı Et Al. , "Kabak Çekirdeği Fenolik Ekstraktlarının Tereyağının Oksidasyon Stabilitesi Laktik asit Bakteri Sayıları ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin belirlenmesi," The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.173, 2010

Odabaşı, G. Et Al. 2010. Kabak Çekirdeği Fenolik Ekstraktlarının Tereyağının Oksidasyon Stabilitesi Laktik asit Bakteri Sayıları ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin belirlenmesi. The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , (Tekirdağ, Turkey), 173.

Odabaşı, G., Çakmak, V. F., Çimen, A., & ŞİMŞEK, B., (2010). Kabak Çekirdeği Fenolik Ekstraktlarının Tereyağının Oksidasyon Stabilitesi Laktik asit Bakteri Sayıları ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin belirlenmesi . The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus (pp.173). Tekirdağ, Turkey

Odabaşı, Gülşah Et Al. "Kabak Çekirdeği Fenolik Ekstraktlarının Tereyağının Oksidasyon Stabilitesi Laktik asit Bakteri Sayıları ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin belirlenmesi," The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Turkey, 2010

Odabaşı, Gülşah Et Al. "Kabak Çekirdeği Fenolik Ekstraktlarının Tereyağının Oksidasyon Stabilitesi Laktik asit Bakteri Sayıları ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin belirlenmesi." The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.173, 2010

Odabaşı, G. Et Al. (2010) . "Kabak Çekirdeği Fenolik Ekstraktlarının Tereyağının Oksidasyon Stabilitesi Laktik asit Bakteri Sayıları ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin belirlenmesi." The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, p.173.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Gülşah Odabaşı Et Al. }, title={Kabak Çekirdeği Fenolik Ekstraktlarının Tereyağının Oksidasyon Stabilitesi Laktik asit Bakteri Sayıları ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisinin belirlenmesi}, congress name={The 1st International Symposium on Traditional Foods From Adriatic to Caucasus}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={173} }