Citation Formats
Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. GÜL Et Al. , "Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması," IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.694-697, 2014

GÜL, H. Et Al. 2014. Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması. IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Adana, Turkey), 694-697.

GÜL, H., Acun, S., & HAYIT, F., (2014). Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması . IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.694-697). Adana, Turkey

GÜL, Hülya, Sultan Acun, And FATMA HAYIT. "Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması," IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Adana, Turkey, 2014

GÜL, Hülya Et Al. "Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması." IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.694-697, 2014

GÜL, H. Acun, S. And HAYIT, F. (2014) . "Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması." IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Adana, Turkey, pp.694-697.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Hülya GÜL Et Al. }, title={Geleneksel Mısır Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi ve Beyaz Ekmek ile Karşılaştırılması}, congress name={IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Adana}, country={Turkey}, year={2014}, pages={694-697} }