D. KUMBUL DOĞUÇ Et Al. , "Farklı dozlarda ardıç yağının sıçan karaciğerinde antioksidan enzimler üzerine etkisi," S.D.Ü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.3, no.2, pp.77-81, 2012
KUMBUL DOĞUÇ, D. Et Al. 2012. Farklı dozlarda ardıç yağının sıçan karaciğerinde antioksidan enzimler üzerine etkisi. S.D.Ü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.3, no.2 , 77-81.
KUMBUL DOĞUÇ, D., GÜRBÜZ, N., AYLAK, F., ŞAVİK, E., & GÜLTEKİN, F., (2012). Farklı dozlarda ardıç yağının sıçan karaciğerinde antioksidan enzimler üzerine etkisi. S.D.Ü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.3, no.2, 77-81.
KUMBUL DOĞUÇ, Duygu Et Al. "Farklı dozlarda ardıç yağının sıçan karaciğerinde antioksidan enzimler üzerine etkisi," S.D.Ü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.3, no.2, 77-81, 2012
KUMBUL DOĞUÇ, Duygu K. Et Al. "Farklı dozlarda ardıç yağının sıçan karaciğerinde antioksidan enzimler üzerine etkisi." S.D.Ü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.3, no.2, pp.77-81, 2012
KUMBUL DOĞUÇ, D. Et Al. (2012) . "Farklı dozlarda ardıç yağının sıçan karaciğerinde antioksidan enzimler üzerine etkisi." S.D.Ü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi , vol.3, no.2, pp.77-81.
@article{article, author={Duygu KUMBUL DOĞUÇ Et Al. }, title={Farklı dozlarda ardıç yağının sıçan karaciğerinde antioksidan enzimler üzerine etkisi}, journal={S.D.Ü Sağlık Bilimleri Enstitüsü Dergisi}, year=2012, pages={77-81} }