Citation Formats
Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. SAĞLAM Et Al. , "Fermentasyon Teknolojisine Giriş," In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.1-32.

SAĞLAM, H. Et Al. Fermentasyon Teknolojisine Giriş. 2020. In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 1-32.

SAĞLAM, H., KARAHAN, A. G., & ÇAKMAKÇI, M. L., (2020). Fermentasyon Teknolojisine Giriş. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi (pp.1-32), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.

SAĞLAM, HİDAYET, Aynur Gül KARAHAN ÇAKMAKÇI, And M LÜTFÜ ÇAKMAKÇI. "Fermentasyon Teknolojisine Giriş." In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , 1-32. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020

SAĞLAM, HİDAYET Et Al. "Fermentasyon Teknolojisine Giriş." Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.1-32.

SAĞLAM, H. KARAHAN, A. G. And ÇAKMAKÇI, M. L. (2020) "Fermentasyon Teknolojisine Giriş", Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={HİDAYET SAĞLAM Et Al. }, chaptertitle={Fermentasyon Teknolojisine Giriş}, booktitle={ Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }