H. GÜL And H. Dizlek, "Ekmek Üretiminde Kepek Kullanılmasının Beslenme ve Sağlık Açısından Önemi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.383-386, 2008
GÜL, H. And Dizlek, H. 2008. Ekmek Üretiminde Kepek Kullanılmasının Beslenme ve Sağlık Açısından Önemi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 383-386.
GÜL, H., & Dizlek, H., (2008). Ekmek Üretiminde Kepek Kullanılmasının Beslenme ve Sağlık Açısından Önemi . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.383-386). Erzurum, Turkey
GÜL, Hülya, And Halef Dizlek. "Ekmek Üretiminde Kepek Kullanılmasının Beslenme ve Sağlık Açısından Önemi," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
GÜL, Hülya And Dizlek, Halef. "Ekmek Üretiminde Kepek Kullanılmasının Beslenme ve Sağlık Açısından Önemi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.383-386, 2008
GÜL, H. And Dizlek, H. (2008) . "Ekmek Üretiminde Kepek Kullanılmasının Beslenme ve Sağlık Açısından Önemi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.383-386.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hülya GÜL And author={Halef Dizlek}, title={Ekmek Üretiminde Kepek Kullanılmasının Beslenme ve Sağlık Açısından Önemi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={383-386} }