H. DİZLEK And H. GÜL, "Ekmeklerin niteliklerinin belirlenmesinde kullanılan başlıca ölçütler II," Değirmenci Dergisi , vol.18, no.1, pp.50-52, 2014
DİZLEK, H. And GÜL, H. 2014. Ekmeklerin niteliklerinin belirlenmesinde kullanılan başlıca ölçütler II. Değirmenci Dergisi , vol.18, no.1 , 50-52.
DİZLEK, H., & GÜL, H., (2014). Ekmeklerin niteliklerinin belirlenmesinde kullanılan başlıca ölçütler II. Değirmenci Dergisi , vol.18, no.1, 50-52.
DİZLEK, HALEF, And Hülya GÜL. "Ekmeklerin niteliklerinin belirlenmesinde kullanılan başlıca ölçütler II," Değirmenci Dergisi , vol.18, no.1, 50-52, 2014
DİZLEK, HALEF And GÜL, Hülya. "Ekmeklerin niteliklerinin belirlenmesinde kullanılan başlıca ölçütler II." Değirmenci Dergisi , vol.18, no.1, pp.50-52, 2014
DİZLEK, H. And GÜL, H. (2014) . "Ekmeklerin niteliklerinin belirlenmesinde kullanılan başlıca ölçütler II." Değirmenci Dergisi , vol.18, no.1, pp.50-52.
@article{article, author={HALEF DİZLEK And author={Hülya GÜL}, title={Ekmeklerin niteliklerinin belirlenmesinde kullanılan başlıca ölçütler II}, journal={Değirmenci Dergisi}, year=2014, pages={50-52} }