F. Hayıt And H. GÜL, "Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu," AKADEMİK GIDA , vol.17, no.2, pp.185-192, 2019
Hayıt, F. And GÜL, H. 2019. Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu. AKADEMİK GIDA , vol.17, no.2 , 185-192.
Hayıt, F., & GÜL, H., (2019). Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu. AKADEMİK GIDA , vol.17, no.2, 185-192.
Hayıt, Fatma, And Hülya GÜL. "Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu," AKADEMİK GIDA , vol.17, no.2, 185-192, 2019
Hayıt, Fatma And GÜL, Hülya. "Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu." AKADEMİK GIDA , vol.17, no.2, pp.185-192, 2019
Hayıt, F. And GÜL, H. (2019) . "Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu." AKADEMİK GIDA , vol.17, no.2, pp.185-192.
@article{article, author={Fatma Hayıt And author={Hülya GÜL}, title={Glutensiz Bisküvi Unu Formülasyonunun Yanıt Yüzey Yöntemi Kullanılarak Optimizasyonu}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2019, pages={185-192} }