Citation Formats
Geleneksel yöntemlerle üretilmiş farklı sirkelerin antioksidan ve organik asit düzeylerinin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Z. B. SEYDİM Et Al. , "Geleneksel yöntemlerle üretilmiş farklı sirkelerin antioksidan ve organik asit düzeylerinin belirlenmesi," 8. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , Isparta, Turkey, pp.137, 2016

SEYDİM, Z. B. Et Al. 2016. Geleneksel yöntemlerle üretilmiş farklı sirkelerin antioksidan ve organik asit düzeylerinin belirlenmesi. 8. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , (Isparta, Turkey), 137.

SEYDİM, Z. B., BUDAK, H. N., ERTEKİN FİLİZ, B., & DAVRAS, F., (2016). Geleneksel yöntemlerle üretilmiş farklı sirkelerin antioksidan ve organik asit düzeylerinin belirlenmesi . 8. Ulusal Analitik Kimya Kongresi (pp.137). Isparta, Turkey

SEYDİM, Zeynep Et Al. "Geleneksel yöntemlerle üretilmiş farklı sirkelerin antioksidan ve organik asit düzeylerinin belirlenmesi," 8. Ulusal Analitik Kimya Kongresi, Isparta, Turkey, 2016

SEYDİM, Zeynep B. Et Al. "Geleneksel yöntemlerle üretilmiş farklı sirkelerin antioksidan ve organik asit düzeylerinin belirlenmesi." 8. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , Isparta, Turkey, pp.137, 2016

SEYDİM, Z. B. Et Al. (2016) . "Geleneksel yöntemlerle üretilmiş farklı sirkelerin antioksidan ve organik asit düzeylerinin belirlenmesi." 8. Ulusal Analitik Kimya Kongresi , Isparta, Turkey, p.137.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Zeynep Banu SEYDİM Et Al. }, title={Geleneksel yöntemlerle üretilmiş farklı sirkelerin antioksidan ve organik asit düzeylerinin belirlenmesi}, congress name={8. Ulusal Analitik Kimya Kongresi}, city={Isparta}, country={Turkey}, year={2016}, pages={137} }