Citation Formats
Olgunlaşmanın zeytinyağı fizikokimyasal özellikleri ve oksidasyon stabilitesi üzerine etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. AŞIK UĞURLU And G. ÖZKAN, "Olgunlaşmanın zeytinyağı fizikokimyasal özellikleri ve oksidasyon stabilitesi üzerine etkisi," HASAD GIDA , vol.27, no.3, pp.32-41, 2011

AŞIK UĞURLU, H. And ÖZKAN, G. 2011. Olgunlaşmanın zeytinyağı fizikokimyasal özellikleri ve oksidasyon stabilitesi üzerine etkisi. HASAD GIDA , vol.27, no.3 , 32-41.

AŞIK UĞURLU, H., & ÖZKAN, G., (2011). Olgunlaşmanın zeytinyağı fizikokimyasal özellikleri ve oksidasyon stabilitesi üzerine etkisi. HASAD GIDA , vol.27, no.3, 32-41.

AŞIK UĞURLU, HATİCE, And Gülcan ÖZKAN. "Olgunlaşmanın zeytinyağı fizikokimyasal özellikleri ve oksidasyon stabilitesi üzerine etkisi," HASAD GIDA , vol.27, no.3, 32-41, 2011

AŞIK UĞURLU, HATİCE A. And ÖZKAN, Gülcan. "Olgunlaşmanın zeytinyağı fizikokimyasal özellikleri ve oksidasyon stabilitesi üzerine etkisi." HASAD GIDA , vol.27, no.3, pp.32-41, 2011

AŞIK UĞURLU, H. And ÖZKAN, G. (2011) . "Olgunlaşmanın zeytinyağı fizikokimyasal özellikleri ve oksidasyon stabilitesi üzerine etkisi." HASAD GIDA , vol.27, no.3, pp.32-41.

@article{article, author={HATİCE AŞIK UĞURLU And author={Gülcan ÖZKAN}, title={Olgunlaşmanın zeytinyağı fizikokimyasal özellikleri ve oksidasyon stabilitesi üzerine etkisi}, journal={HASAD GIDA}, year=2011, pages={32-41} }